Richard Burns Rally Box Art

Richard Burns Rally

PC PS2 Xbox Gizmondo

Gen: Racing

Data lansare: 11 Jun 2005

Descriere

Rally Richard Burns este un simulator de curse de raliuri dezvoltat de Warthog Plc și publicat de SCi Games, lansat în iulie 2004. Raliul lui Richard Burns este considerat de mulți ca fiind cel mai realist simulator de raliuri de până acum. În ciuda popularității jocului și a urmăririi puternice, o continuare este puțin probabilă din cauza morții tragice a lui Richard Burns, ca rezultat al unei tumori pe creier în 2005. Modul tutorial al jocului este o școală de raliu învață de Richard Burns. Clasele și provocările școlii sunt modelate după aceleași clase în care a participat Richard Burns, când a învățat să devină șofer de raliu. Câteva dintre tehnicile predate sunt frânarea la picior, scandinavul și frana de mână.

Raliuri Raliul Marii Britanii - GravelRally Japonia - GravelRally Finlanda - SnowRally USA - GravelRally Franța - Tarmac

Mod sezon

Sediul central - Modul sezonului în Rally RBR diferă de majoritatea jocurilor de raliu. Începeți mai întâi la sediul echipei dvs. din Marea Britanie, unde puteți efectua modificări de configurare la mașină și le puteți testa pe cursul școlii de raliu sau în curtea de testare.

Ziua Recuceriei - După ce ați părăsit sediul central și ați ajuns la destinația mitingului, aveți o zi de reciclare. Recce este scurt pentru recunoaștere. Vi se dă un timp alocat pentru a conduce fiecare etapă de câte ori doriți și pentru a face schimbări în mașină. Ziua de recuperare este complet opțională și jucătorul poate să o ignore dacă doresc.

Ziua cursei - Alegerea vremii și a anvelopei este foarte importantă în RBR. Înainte de a vă stabili să abordați etapele, vi se oferă o prognoză meteo care afișează probabilitatea ploii. Spre deosebire de majoritatea jocurilor de raliu unde conduceți o scenă, mergeți la un ecran, vedeți ploaia, selectați anvelope diferite, apoi executați etapa respectivă, RBR face alegerea dvs. pentru că trebuie să executați 3 sau 4 etape cu aceleași anvelope înainte de a vă putea du-te înapoi în garaj pentru a le schimba. Deci, dacă vedeți că există 55% șanse de ploaie, ce faceți? Selectați anvelopele uscate, intermediare sau umede? Ea vă face să vă cântăriți opțiunile și să vă adaptați la mediul înconjurător.

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Richard Burns Rally