RICO Box Art

RICO

PC PS4 Xbox One

Gen: Shooter

Data lansare: 31 Mar 2019

Descriere

RICO este un joc de tip shooter FPP de la Ground Shatter. Atmosfera și complotul său au fost inspirați de filmele de poliție din anii 1980 și 1990. Jucați ca un polițist curajos, care decide să se descurce într-un cartel puternic singur. Hărțile din joc sunt generate aleatoriu, oferindu-vă noi provocări cu fiecare joc. Un aspect cheie al producției este mecanica încărcării în încăperi încuiate. Când treceți prin ușă, timpul încetinește pentru o clipă, permițându-vă să evaluați situația și să începeți să vă eliminați pe vrăjmașii voștri. Jocul are un mod single-player și un modul multiplayer co-op pentru doi jucători. Există, de asemenea, clasamente online și provocări speciale pentru a fi finalizate. Jocul are, în mod surprinzător, un FPS, vizuale cartoonish cel-shaded.

Poveste

În RICO joci ca un polițist, un membru al unei forțe speciale, care luptă împotriva crimei organizate. La fel ca majoritatea polițiștilor de cinema, protagonistul nu are nici o problemă să se rătăcească în jurul legii în căutarea dreptății. Această flexibilitate vine la îndemână atunci când este forțat să se descurce într-un cartel puternic în numai 24 de ore.

Mecanici

RICO este un joc FPP shooter, în care toate hărțile sunt generate procedural, ceea ce vă oferă noi provocări cu fiecare joc. Deși jucați ca un polițist, nu faceți niciun arest. Luați dreptate în mâinile voastre, devenind juriul, judecătorul și călăul. Un aspect esențial al jocului sunt mecanica de a "curăța" camerele încuiate. Când forțați ușa deschisă, timpul încetinește pentru un moment, permițându-vă să încărcați în interior, evaluați rapid situația și începeți să vă eliminați dușmanii. Un joc progresează, deblocați noi arme și abilități, precum și locații și tipuri de misiuni, care afectează procesul de generare a hărții.

Extra

Trailer

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru RICO