RollerCoaster Tycoon 3 Box Art

RollerCoaster Tycoon 3

PC iOS Mac

Gen: Simulator

Evaluare: 5/10 din 1 voturi

Data lansare: 26 Oct 2004

Descriere

RollerCoaster Tycoon 3 este cel de-al treilea joc din seria populară RollerCoaster Tycoon. Ca și jocurile anterioare, obiectivul este de a gestiona și de a întreține un parc tematic. Acest joc este destul de diferit vizual decât celelalte două jocuri ale seriei. În loc să aibă 4 unghiuri de vizualizare izometrice, RCT3 oferă o rotație 3D completă a camerei. Există, de asemenea, o cameră de luat vederi numită "CoasterCam", ceea ce înseamnă că jucătorii pot experimenta roller-coasterele și plimbările. Jucătorii pot călători cu roller coaster cu CoasterCam

Modul de joc în RCT 3 nu sa modificat fundamental de la primul joc din franciză. Jucătorii sunt proprietarii unui parc de distracții și trebuie să construiască plimbări și atracții care să aducă "peeps" în parcul lor, care, la rândul lor, oferă un profit. În RollerCoaster Tycoon, jucătorii finalizează o serie de scenarii presetate, construind și întreținând cu succes parcurile tematice. Există o mare varietate de plimbări pe care jucătorii pot alege să le construiască. Există o mare cantitate de diferite tipuri de roller-coastere de a alege de la, precum și plimbări blând și plimbări emoție. La construirea roller-coastere, jucătorii pot alege dintre modelele presetate sau pot personaliza propriile modele. Există un număr mare de modele presetate disponibile, dar unele vor trebui să fie deblocate prin completarea diferitelor scenarii ale jocului. Jucătorii pot personaliza complet peisajul parcului prin adăugarea de dealuri, văi și corpuri de apă. Jucătorii au responsabilitatea de a gestiona finanțele. Jucătorii pot face publicitate, pot face împrumuturi și pot cumpăra și vinde terenuri.

O altă adăugare nouă a seriei este expunerea la focuri de artificii. Jucătorii pot gestiona afișează artificii complet prezentate. Jucătorii pot construi afișajele utilizând un editor de cronologie în care tipul de focuri de artificii poate fi ales și aplicat unei anumite părți a aparatului de afișare automată a focurilor de artificii. Odată ce jucătorii au creat afișajul, pot adăuga muzică și pot seta programul pentru momentul în care sunt expuse focurile de artificii. Afișele de artificii sunt scumpe și sunt cele mai potrivite pentru parcuri mai mari.

Temele și peisajul joacă acum un rol mai mare decât înainte. De exemplu, dacă un jucător creează o zonă tematică sci-fi, dar plasează cute comorile piratate aleatorii, atunci peeps se vor confunda și jucătorul va fi anunțat. Există două moduri principale în joc.

/ p>

Jucătorii vor trebui să deblocheze scenarii cu obiectivele misiunii împărțite în trei seturi: Apprentice, Entrepreneur, and Tycoon. Pentru a finaliza scenariul, jucătorii trebuie să îndeplinească obiectivele fiecărui nivel, deblocând setul următor. Obiectivele de obicei constau în păstrarea ratingului parcului deasupra unui anumit nivel pentru o anumită perioadă de timp sau având 2 roller-coastere cu un rating de entuziasm de cel puțin 7. Jucătorii primesc numerar nelimitat și o cantitate mare de terenuri, astfel încât să își poată construi parcul visurilor. Acesta este locul în care o mulțime de creativitate jucători vor merge în RCT3. Spre deosebire de modul de carieră, jucătorii primesc toate articolele deja "cercetate". Toate modelele diferite și tipurile de roller-coastere sunt disponibile de la început.

Frontier a dezvoltat două pachete de expansiune cu amănuntul după lansarea jocului. Pachetele de expansiune sunt numite Soaked and Wild.

Înmuiate! adaugă capacitatea de a crea parcuri de apă cu plimbări, piscine și alte obiecte de piscină, cum ar fi cada fierbinte și șezlonguri. Acest pachet de expansiune include, de asemenea, o caracteristică care a fost într-o actualizare pentru RCT3, care le-a dat jucătorilor posibilitatea de a avea căi subterane pentru piste și plimbări. Această abilitate a fost prezentă și în jocurile anterioare.

Wild! oferă jucătorilor posibilitatea de a adăuga incinte pentru animale și atracții asemănătoare safari, precum și creaturi prehistorice animatronice. Extinderea permite, de asemenea, jucătorilor să așeze magazine personalizate și logouri personalizate. Comunitatea RollerCoaster Tycoon 3 își face propriile decoruri personalizate și plimbări plate pentru joc.

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru RollerCoaster Tycoon 3