Shadow Fight 3 Box Art

Shadow Fight 3

PC Android iOS

7/10 din 2 voturi

Gen: Lupte

Data lansare: 16 Nov 2017

Descriere

Shadow Fight 3 este un joc de lupte 2.5D, ceea ce înseamnă că, în timp ce grafica a fost făcută în 3D, mecanica gameplay-ului este 2D. Locațiile și personajele tridimensionale reprezintă principala diferență dintre acest joc și tranșele anterioare din serie. Producția utilizează un model liber pentru joc cu microtransacții. Jocul se află într-o lume fantezie inspirată de legende asiatice și prezintă luptători care pot folosi puteri supraomenești. Modul de joc este compus din dueluri unu-la-unu într-un sistem de luptă bazat pe gesturi. Aceste reguli clasice de joc au fost extinse prin adăugarea unor elemente de joc. Creați personajul, care poate fi dezvoltat în continuare datorită unui arbore de abilități, permițându-vă să deblocați noi tehnici și atacuri. Producția are un mod single-player și un modul multiplayer; acesta din urmă vă permite să luptați cu alți jucători pentru a vă alătura în modul co-op, în care luptați cu AI.

Poveste

Jocul se află într-o lume fantastică inspirată de folclorul asiatic, cunoscut din tranșele anterioare, și se concentrează asupra războiului dintre cei mai buni războinici, care luptă pentru accesul la puterile oferite de umbrele magice. Producția are o campanie expansivă, cu o poveste bogată și complexă.

Mecanici

Ca și în cazul tranșelor anterioare, Shadow Fight 3 pentru PC / Windows este un joc de luptă, care se concentrează pe dueluri unu-la-unu într-un sistem de luptă arcadă. Sistemul este destul de complex și vă permite să efectuați o varietate de atacuri și să utilizați o gamă largă de abilități speciale. Aceste reguli, tipice pentru jocurile de luptă, au fost extinse de elementele de rol. Puteți să vă creați caracterul de la zero, să alegeți dintre cele trei stiluri de luptă, să vă dezvoltați abilitățile folosind un arbore de îndemânare și să colectați echipamente și arme.

Extra

PEGI 7
Producator Nekki
Distribuitor Nekki
Engine Unity
Moduri de joc Single Player Multiplayer
Limba Engleză
Teme Fantasy Fighting 2.5 D

Trailer

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Shadow Fight 3