Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux Box Art

Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux

3DS

Gen: RPG

Data lansare: 26 Oct 2017

Descriere

Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux este un remake al jocului Shin Megami Tensei: Strange Journey, un joc lansat în 2009 pentru Nintendo DS. La fel ca jocul original, a fost dezvoltat de Atlus. Dezvoltatorii au implementat unele modificări și modificări ale audiovizualului (expresii faciale îmbunătățite, dialoguri acum exprimate pe deplin). Interfața utilizatorului și mecanica gameplay-ului au fost, de asemenea, îmbunătățite. Jocul oferă acum trei niveluri de dificultate și posibilitatea salvării jocului oricând dorim. Strange Journey Redux are, de asemenea, un final suplimentar legat de noul personaj numit Alex. Shin Megami Tensei: Strange Journey Reduxeste un crawler de dungeon. Pe măsură ce jucăm, explorăm temnițele și participăm la bătălii cu dușmanii demonici. În timpul luptei, ne bazăm pe abilitățile individuale ale demonilor capturați. Treaba noastră este să explorăm lumea necunoscută care poate fi accesată printr-un portal deschis în Polul Sud și să oprească invazia creaturilor demonice care au ieșit din ea.

Poveste

Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux pentru Nintendo 3DS povestește despre o anomalie care a apărut pe Polul Sud. O gaură neagră, cunoscută sub numele de Schwarzwelt, este de fapt un portal către un domeniu de demoni care poate distruge Pământul. ONU a instituit aproape instantaneu o organizație cunoscută sub numele de Unitatea de Investigații Schwarzwelt, care ar gestiona situația. O unitate special instruită a fost trimisă la locație, iar eroul nostru face parte din ea. Treaba noastră este să nu explorăm lumea demonilor, ci să oprim și invazia înainte de a se întâmpla.

Mecanici

Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux pentru Nintendo 3DS este un crawler de dungeon, un tip de joc în care explorăm tot felul de temnițe și luptăm cu inamicii întâlniți sau capturați-i să lupte pe partea noastră. Eroul nostru este echipat cu un costum special numit Costum Demonica. Acesta îi permite să scaneze zonele și să deblocheze pasajele care nu sunt disponibile. Combat este turn-based, iar eroul nostru poate fi însoțit de trei demoni la un moment dat. Putem recruta demonii prin mituirea lor sau vorbind în mod corespunzător cu ei. Le putem amesteca pentru a deveni una mai puternică, la fel ca în alte tranșe ale seriei. Desigur, nu ar fi un Shin Megami Tensei fără Jack Frost. Vom întâlni peste 300 de demoni în timpul aventurilor noastre. Jocul folosește creatruri din toate tipurile de mitologii, dar majoritatea provin din credințele creștine. Creează un mix unic, un pic iconoclastic, care este unul dintre semnele distinctive ale jocurilor lui Atlus.

Trailer

Asemanatoare

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux