Simon the Sorcerer Box Art

Simon the Sorcerer

PC iOS Mac Amiga Amiga CD32 Acorn Archimedes

Gen: Aventură

Data lansare: 02 Jan 1993

Descriere

Povestea începe când câinele lui Simon "Chippy" descoperă un piept în podul casei sale. În interiorul pieptului găsește o carte foarte veche și murdară, intitulată "Ye Olde Spellbooke". Nu este interesat de cărți vechi cu praf, Simon o aruncă pe podea. În mod surprinzător, apare un portal magic când cartea atinge podeaua. Fiind un adolescent obișnuit, Simon nu știe ce să facă. Totuși, acest lucru se schimbă atunci când Chippy decide să intre. Nu vrea să-și piardă câinele credincios, Simon decide să urmeze. După ce a intrat în portal, Simon se găsește într-o altă lume - mai exact el se află într-un cazan. Se pare că unii goblini îl văd ca pe masa de prânz! Regretând faptul că a intrat pe portal, el reușește să scape. Simon constată că un vrăjitor numit Calypso a fost răpit de un alt vrăjitor care merge sub numele de Evil Sordid. Singura persoana care va trimite Simon înapoi este Calypso, și astfel începe căutarea lui, înarmați cu umor, grosolănie și sarcasm.

Simon este exprimat de Marea Britanie actor de comedie bazat si actorul Chris Barrie, care este vedeta populare Seria TV Red Dwarf.

Simon the Sorcerer este un joc de aventură point-and-click. Lumea magică Simon se găsește în parodii ale numeroaselor povestiri fantastice cunoscute: Narnia, Stăpânul Inelelor, Rapunzel și Trei Billy Goats Gruff. Simon poate călători în jurul satului din apropiere, a pădurii și a munților, la începutul jocului. Simon the Sorcerer a fost re-lansat de Good Old Games cu compatibilitate & amp; suport pentru Windows XP, Vista și 7 pentru ambele 32 și 64 de biți.

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Simon the Sorcerer