Sly Cooper and the Thievius Raccoonus Box Art

Sly Cooper and the Thievius Raccoonus

PS2 PlayStation Network

Gen: Platformer

Data lansare: 23 Sep 2002

Descriere

Sly Cooper și Thievius Raccoonus este un platformer tridimensional stealth creat de Sucker Punch Productions. A fost lansat exclusiv pentru Playstation 2 în 2002, și a văzut de atunci trei succese (Sly 2: Band of Thieves, Sly 3: Honor Among Thieves și Sly Cooper: Hoții în timp), jocul original fiind republicat ca fiind Greatest Hits titlu in 2003, precum si re-lansat in forma imbunatatita (impreuna cu primele doua sequeluri), ca parte a Playstation 3-exclusive The Sly Collection. Povestea jocului urmeaza Sly Cooper si prietenii lui Bentley Turtle și Murray în misiunea lor de a urmări în jos Fiendish Five, banda care a ucis familia lui Sly și a furat Thievius Raccoonus - o moștenire de familie care conține toate cunoștințele de care ai nevoie pentru a deveni un hoț maestru. > Stilul de joc în Sly Cooper și Thievius Raccoonus constă în principal în platformă, dar include și alte elemente de joc, cum ar fi stealth.

Thievius Raccoonus și Thievius Raccoonus sunt împărțite în cinci etape, împreună cu o scurtă secțiune tutorial la început. Această secțiune de tutorial începe de la Sly off pe o misiune în care trebuie să încerce să fure un fișier pe Fiendish Five de la sediul Interpol din Paris, Franța. După furtul dosarului, el se confruntă cu Carmelita Fox, care a fost aparent pe traseul lui Sly pentru o perioada de timp (nu este un dialog destul de ciudat aici si ei fac referire la povestea dintre cei doi). Dupa ce a scapat, o scena lasata dezvaluie istoria lui Sly cu cei Cinci, și stabilește povestea pentru restul jocului. Sly vine dintr-o lungă linie de hoți maestri, care fură doar de criminali. Cea mai renumită posesie a familiei sale este Thievius Raccoonus, o carte misterioasă care a fost predată în familie de-a lungul secolelor, detaliind fiecare dintre "hoții" lor. Această carte duce în cele din urmă la o mulțime de probleme pentru Sly, care, când era doar un mic băiat de raton, "echilibrat pe genunchii părinților săi", a trebuit să recurgă la ascunderea într-un dulap, în timp ce Fiendish Five a venit la ușă, și-a ucis familia pentru a fura cartea. După ce a răscolit casa căutând cartea, gașca l-a rupt în cinci bucăți, fiecare luând o bucată înapoi la fiarele lor, astfel încât cooperii să nu se poată ridica să le fure din nou.

Sly a fost apoi aruncat într-un orfelinat unde i-a întâlnit pe cei mai buni prieteni ai săi și parteneri în crimă: Bentley, o broască țestoasă cu un plan și creierul operației. Murray, un hipopotam, care este omul de umăr și roata al grupului. Ei fac jurământul de a urmări în jos Fiendish Five și de a lua înapoi Thievius Raccoonus. Pentru a face acest lucru, Sly trebuie să completeze o etapă pentru fiecare membru al Fiendish Five, care este alcătuită dintr-un număr de niveluri. Pentru a trece mai departe, el trebuie să colecteze cheia la sfârșitul fiecărui nivel, care poate fi folosit mai târziu pentru a debloca noi secțiuni și, eventual, deschide calea către seful final.

Sir Raleigh - O broască și mecanic șef, Sir Raleigh sa plictisit de viața sa luxoasă și a decis să-și încerce mâna la piratare.

Extra

Asemanatoare

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Sly Cooper and the Thievius Raccoonus