Super Lucky’s Tale Box Art

Super Lucky’s Tale

PC Xbox One

Gen: Arcade

Data lansare: 07 Nov 2017

Descriere

Super Lucky's Tale este un joc de platformă 3D dezvoltat de Playful Corporation, creatori ai seriei anterioare, Lucky's Tale. Ne jucam ca vulpe titular Lucky care, impreuna cu sora sa, incearca sa recupereze Cartea Evilor furate de jink-urile rele. Super Lucky's Tale este în multe privințe similar cu alte platforme 3D, cum ar fi Yooka-Laylee sau seria Rayman. Gameplay-ul se concentrează pe explorarea diferitelor locații. Lucky este o vulpe agilă care poate sări, mișcă obiect dintr-un loc în altul, urcă și se săpare în pământ. Folosim abilitățile sale pentru a muta locațiile jocului, a ocoli obstacolele, a rezolva ghicitori simple și a colecta monede de aur. Acțiunea este prezentată dintr-o perspectivă terță persoană, dar jocul oferă un nivel special de derulare laterală cu provocări în care aventurile noastre sunt prezentate ca în jocurile de platformă de vârstă școlară. Super Lucky's Tale a fost lansat ca parte a programului Xbox Play Anywhere - dacă cumpărați o copie digitală a jocului pe Xbox One, obțineți ediția Windows 10 gratuită (și invers).

Poveste

Ne jucam ca vulpe titular Lucky care, impreuna cu sora sa, incearca sa recupereze Cartea Evilor de la Jinks malefice. Din motive necunoscute, Jinks vrea să schimbe întreaga lume. O trupă de tineri răufăcători, cunoscuți sub numele de Kitty Litter, îl ajută în sarcina lui ticăloasă. Norocos pentru noi, eroul nostru poate conta pe prietenii lui ca Yeti și fantomele Kooky Spookies.

Mecanici

Super Lucky's Tale pentru PC / Windows este un joc de platformă 3D. Compania Playful a combinat toate elementele utile din alte jocuri ale generei și le-a implementat aici. Astfel, gameplay-ul se concentrează pe explorarea diferitelor locații cum ar fi satul de bug sau mlaștina crocodilă. Lucky este o vulpe agilă care poate sări, muta obiecte de la un loc la altul, urcă și săpe în pământ. Folosim abilitățile sale pentru a muta locațiile jocului, a ocoli obstacole, a rezolva ghicitori simple și a colecta monede de aur. Acțiunea este prezentată dintr-o perspectivă a treia persoană, dar jocul oferă un nivel special de derulare laterală cu provocări în care aventurile noastre sunt prezentate ca în jocurile de platformă vechi.

Extra

Serie Lucky's Tale
PEGI 3
Producator Playful Corporation
Distribuitor Playful Corporation
Moduri de joc Single Player
Limba Engleză
Teme TPP 3D platformers Arcade

Trailer

Asemanatoare

Tiny Trax


Tiny Trax Box Art

PS4 7/10

Gen: Racing

Producator: FuturLab

Data lansare: 25 Jul 2017

A-Train Express


A-Train Express Box Art

PS4 7/10

Gen: Strategie

Producator: ArtDink

Data lansare: 21 Dec 2017

Moss


Moss Box Art

PS4

Gen: Acțiune

Producator: Polyarc

Data lansare: 27 Feb 2018

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Super Lucky’s Tale