The Coma: Recut Box Art

The Coma: Recut

PC PS4 Xbox One

7/10 din 1 vot

Gen: Horror

Data lansare: 22 Sep 2017

Descriere

O versiune revigorată a unei horror de succes de supraviețuire care a ieșit în 2015. The Coma: Recut se află în liceul Sehwa din Coreea de Sud. Youngho este protagonistul - după ce a studiat toată noaptea, el a adormit în timpul unui examen. Odată treaz, Youngho își dă seama că este singur în sala de clasă și că este deja întuneric afară. Cu toate acestea, adevăratul coșmar începe atunci când se dovedește că școala este dominată de monștri și un ucigaș nebun merge pe holurile sale. Deoarece Youngho este neînarmat, pentru a supraviețui, trebuie să evite contactul cu dușmanii, să se ascundă de ei sau chiar să alerge atunci când este necesar. Explorarea clădirilor școlare în căutarea unei ieșiri constituie elementul central al experienței. În drum, protagonistul adună elemente utile, cum ar fi o lanternă, hărți sau note. Din când în când, Youngho trebuie să colaboreze cu alți studenți pentru a rezolva diferite puzzle-uri. În comparație cu versiunea originală, The Coma: Recut oferă texturi mai detaliate și animații noi de caractere.

Poveste

Jucătorul este dus în Coreea de Sud, și tocmai la liceul Sehwa. Jucătorul se întâlnește cu protagonistul - Youngho, când adoarme în timpul examenului CSAT, după ce și-a petrecut toată noaptea trecută studiind. Odată treaz, protagonistul își dă seama că este deja în afara și că este singur în clasă. Ce este mai rău, totuși, în curând se dovedește că școala este dominată de monștri și un ucigaș nebun merge pe holurile sale. Youngho nu are altă posibilitate decât să preia lupta dificilă de supraviețuire și să încerce să părăsească locul înainte de a se întâmpla ceva foarte rău.

Mecanici

The Coma: Recut pentru PC / Windows împrumută mult de la alte jocuri de acest gen. Explorarea clădirilor școlare constituie partea esențială a experienței. Școala cuprinde trei structuri extinse, în care jucătorul întâlnește multe dintre creaturile menționate, dar și capcane și alte amenințări. Protagonistul strânge părți utile ale echipamentului pe parcursul aventurii și le depozitează într-un rucsac mic - printre acestea se numără, în special, lanterna (cele mai importante), hărți, note și sfaturi care îi fac să se familiarizeze cu povestirile profesorilor și ale altor studenți. Din când în când, protagonistul trebuie să coopereze cu alte victime ale acestor circumstanțe dure, de exemplu, în timp ce rezolvă puzzle-uri mai mult sau mai puțin complicate. Deoarece Youngho este neînarmat, el trebuie să evite confruntarea directă cu dușmanii pentru a supraviețui (acest lucru poate fi obținut prin ascultarea sunetelor generate de pași) și să rămână ascuns prin lipirea în întuneric sau prin utilizarea dulapurilor mari pentru a se ascunde. Atunci când este necesar, protagonistul trebuie să se furișeze în spatele inamicilor sau să alerge când se vede. Prinderea de către adversari va lua cel puțin câteva puncte din energia vieții lui Youngho. Completarea punctelor de sănătate necesită ca jucătorul să dețină obiecte speciale concepute special pentru vindecare.

Trailer

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru The Coma: Recut