The Punisher Box Art

The Punisher

PC PS2 Xbox

Gen: Acțiune

Data lansare: 18 Jan 2005

Descriere

Punisherul este un joc de acțiune care privea vigilentul Marvel Comics, The Punisher. După ce întreaga familie a fost ucisă de mafie, Frank Castle decide să-și dedice viața pentru a se asigura că infractorii obțin ceea ce merită. Jucătorii preiau controlul The Punisher, urmărindu-i pe infractori prin lumea interlopă criminală. Unii dintre infractorii pe care îi veți lupta sunt membri ai Soarelui Etern (cred că Yakuza) și, desigur, rușii. Jocul include, de asemenea, mai multe camee de la alte personaje din universul Marvel Comics, inclusiv Tony Stark Iron Man) și Matt Murdock (aka Daredevil). Punisherul se deschide cu Castelul Frank (The Punisher) fiind interogat de detectivul și de detectivul Richtofen în închisoarea de securitate maximă a insulei Ryker. Sapunul si Richtofen incepe sa interogheze Castelul despre actiunile sale din ultimele trei saptamani, care au condus pana la acest punct.

Frank Castle, The Punisher Povestea revine apoi la trei saptamani inainte cand jucatorul preia controlul The Punisher, care se pronunță într-un crackhouse plin de criminali. Aceasta duce în cele din urmă Castelul la război împotriva organizațiilor criminale locale, și anume o mulțime de familie italiană numită Gnucci, un grup de mercenari ruși și bandă japoneză Eternal Sun Yakuza. Pe parcursul jocului, povestea comută între evenimentele trecute și interogarea curentă care a condus la o culminare a celor două.

CrackhouseThe Chop ShopLucky's BarCentral ZooGreyce's Estate FunPier 74The Apartment Igor BaltiyskyCastle'sGrand Nixon IslandFisk IndustriesPier 74 RevisitedMeat de ambalare PlantStark TowersTakagi BuildingRyker's Island Punisher este un amestec de mini-jocuri de fotografiere și de interogare, cu un sistem de acumulare a punctelor de arc de tip Tony Hawk care leagă ambele împreună.

Interogarea poate fi o afacere ciudată. puncte pentru fiecare membru al bandei / criminalului pe care îl ucid. Jucătorul primește, de asemenea, puncte bonus pentru interogarea cu succes a numiților criminali printr-o varietate de mijloace. Există, de asemenea, "pete de ucidere" speciale în anumite nivele care, atunci când sunt declanșate,

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru The Punisher