The Sims 2 Box Art

The Sims 2

PC Mac PS2 Game Boy Advance Xbox GameCube PlayStation Portable Nintendo DS

Gen: Simulator

Evaluare: 8/10 din 3 voturi

Data lansare: 31 Dec 2004

Descriere

Sims 2 este primul sequel complet al francizei populare "simulare de viață", în care jucătorii furnizează casele și supraveghează viața locuitorilor virtuali cunoscuți sub numele de Sims. Fiecare sim are o personalitate distinctă și un set de obiective, iar jocul tipic se învârte în jurul obținerii unui loc de muncă, în dezvoltarea relațiilor cu alte personaje și în gestionarea unui spectru de nevoi și dorințe personale pentru a le ajuta să-și îndeplinească visurile.

Jocul a fost lansat pentru PC în septembrie 2004, cu porturi pe mai multe console care sosesc la sfârșitul anului 2005. În ciuda faptului că fiecare versiune poartă același titlu, aceste versiuni de console au fost puternic modificate pentru a se potrivi limitelor platformelor respective. Versiunea PC a lui The Sims 2 nu este doar prima versiune lansata, ci si cea care se bucura de acces la continut gratuit ce poate fi descarcat, moduri create de fan si setarea de saptezeci de pachete de expansiune care au urmat. Acesta păstrează același concept al gameplay-ului deschis cu stilul cu nisip și povestea emergentă găsită în predecesorul său, deși cu o revizuire majoră a virtualelor aspecte ale mecanicii de bază.

Simtway are opt nevoi pe ecran. The Sims 2 are jucătorul care ia controlul omniscient asupra unei gospodării și îi îndrumă pe locuitorii semi-autonomi în a face față rutinelor lor zilnice. Într-un sens mai larg, aceasta înseamnă că îi îndrumăm să păstreze curățenia casei, să se întâlnească și să se împrietenească cu vecinii, să-și găsească locul de muncă și să se adreseze celor opt nevoi de bază, cum ar fi Foamea și Distracția, pentru a rămâne sănătoși și fericiți. are propriile glisante de personalitate care indică cât de frumos, activ fizic, jucăuș, curat și de ieșire au tendința de a fi și pot studia, de asemenea, abilitățile fundamentale precum gătitul și repararea mecanică pentru a obține puncte de calificare și a îmbunătăți calitatea proprii vieți.

Locurile de muncă, care, în mod tradițional, pur și simplu au înlăturat jocurile sims de mai multe ore, au fost adăugate de "cărți de șanse" care descriu o dilemă legată de muncă și permit jucătorului să aleagă modul în care personajul ar trebui să reacționeze. Alegerea corectă duce la plăți bonus, puncte de calificare instantanee și promoții neașteptate, în timp ce opțiunile slabe pot duce la demoții și chiar la șomaj. Casele din joc sunt complet personalizabile grație unui sistem robust de design care permite jucătorilor ajustați fiecare aspect al aspectului arhitectural și al mobilierului proprietății. În mod literal, sute de obiecte de uz casnic, cum ar fi canapele, paturi, frigidere, telefoane și decorațiuni, sunt disponibile pentru a specializa aspectul și funcția fiecărei camere și locuitorii interacționează cu ei în moduri foarte intuitive pentru a satisface nevoile lor diferite. > Caracterele din The Sims 2 au o vârstă naturală prin șase etape distincte de viață, care totalizează aproximativ o sută de zile în joc de la naștere până la moarte de la bătrânețe. Acest lucru schimbă atenția jocului de la gestionarea afacerilor cotidiene de rutină pentru copiii și adulții originali din întreaga vârstă și îi încurajează pe jucători să ia în considerare evoluția vieții finite a fiecărui sim. Să te căsătorești, să faci promoții, să construiești prietenii și să ai părinți copiii poartă o semnificație mult mai importantă pentru personajele care nu au toată eternitatea pentru a-și rectifica greșelile. Cele șase etape ale vieții includ:

Extra

PEGI 12 Serie The Sims Producator Maxis Software Distribuitor Electronic Arts Moduri de joc Single Player

Teme Economic Simulation Sandbox Management Comedy Dating life

Limba Engleză

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru The Sims 2