Tom Clancy’s Splinter Cell: Double Agent Box Art

Tom Clancy’s Splinter Cell: Double Agent

PC PS3 Xbox 360

Gen: Acțiune

Evaluare: 8/10 din 2 voturi

Data lansare: 17 Oct 2006

Descriere

Există o versiune pentru Xbox, PS2, Gamecube și Wii care pot fi accesate aici. Splinter Cell: Double Agent are două iterații și această versiune a jocului a fost dezvoltată de Ubisoft Shanghai, care a lansat pe Xbox 360, PC și PlayStation 3. Cealaltă versiune a fost creată de Ubisoft Montreal și lansată pentru versiunea originală Xbox, PlayStation 2, GameCube și Wii - diferențele sunt detaliate mai jos.

Povestea urmează protagonistul nostru, Sam Fisher. După ce a descoperit moartea fiicei sale, Sarah Fisher, Sam cade într-o depresiune profundă. Acest lucru îl face să cadă din datorie activă din cauza unei incapacități de a se concentra asupra muncii. Lambert îi oferă lui Sam o poziție sub acoperire profundă ca operațiune de acoperire non-oficiale (NOC). Operatorii NOC sunt folosiți pentru a infiltra organizațiile teroriste pe care guvernul le neagă de orice legătură. Sam Fisher acceptă și este trimis la închisoarea Ellsworth din Kansas pentru a se apropia de Jamie Washington și a-l ajuta să scape de închisoare. Intenția lui Sam este să se infiltreze în armata lui John Brown (JBA) și să adune informații despre JBA pentru a afla ce fel de evenimente teroriste plănuiesc și, dacă este nevoie, să le oprească. Parcela poate merge uneori în direcții diferite, deoarece puteți alege deciziile pe care Sam este obligată să le ia, iar aceste decizii afectează relația dvs. atât cu NSA, cât și cu JBA.

Deciziile afectează modul în care povestea se desfășoară în DA. > Splinter Cell: Agentul Double joacă foarte asemănător cu jocurile Splinter Cell din trecut. Jocul se bazează pe stealth și înșelăciune. Există două nivele majore de joc în joc. Prima este o misiune generală în care jucătorul se mută de la punctul A la punctul B, în timp ce îndeplinește diferite obiective atât pentru NSA, cât și pentru JBA. Aceste misiuni stilate sunt misiuni clasice Splinter Cell. Celălalt nivel de gameplay important are loc în sediul JBA.

Extra

PEGI 18 Serie Splinter Cell Producator Sonic Mayhem Distribuitor Ubisoft Entertainment

Teme Espionage

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Tom Clancy’s Splinter Cell: Double Agent