Toy Story 3: The Video Game Box Art

Toy Story 3: The Video Game

PC iOS Mac PS3 Wii Xbox 360 PS2 PlayStation Portable Nintendo DS

Gen: Platformer

Data lansare: 15 Jun 2010

Descriere

Modul Story of Toy Story 3 îl face pe jucator să treacă printr-o poveste care se bazează în mod liber pe complotul filmului, introducând noi personaje (și clasice) și locații din universul Toy Story. Jucătorii ajung să controleze Buzz Lightyear, Sheriff Woody și Jessie, fiecare având propriul stil de joc. Există, de asemenea, un număr de colecții pentru jucătorul pentru a găsi, fiecare dintre care deblochează ceva în modul de cutie de jucărie. Jocul are, de asemenea, Co-Op (atât ecran separat, cât și online). Modul Story prezentat în joc urmărește vag după evenimentele filmului, iar în timpul scenei de joc, unele dintre personaje dau sporii despre filmul cinematografic. Modul de poveste este relativ scurt, completându-l ar dura doar o oră sau cam asa ceva pentru jucătorul întărit. În timpul modului de poveste controlezi trei caractere și fiecare are abilitățile proprii. Woody, șeriful, poate să-și folosească trăgaciul pentru a se atașa la anumite elemente de fundal și pentru a se trage în poziții în care alții nu pot ajunge. Anul Buzz Lightyear este cel mai puternic din grup și el poate arunca obiecte și personaje mai departe, în timp ce Jessie Yoweling Cowgirl poate sări pe suprafețe prea mici pentru orice altă jucărie în controlul jucătorului. Există scene în joc în care munca în echipă este crucială, dar majoritatea modului Story este atât de scurtă încât jocul nu reușește să facă uz de mecanica oarecum solidă și distractivă prezentată în joc. Caracterele pot sări, să sară dublu, să alerge, să urce, să arunce obiecte, să călărească Bullseye (Horse lui Woody), să conducă mașini de jucărie, să încarce și să lovească și să facă o acțiune zdrobitoare sărind și stomping. Modul Story are un joc video Buzz Lightyear prezentat în cel de-al doilea film și este, în cea mai mare parte, adevărat pentru originea sa. Muzica de fundal, efectele sonore, designul la nivel sunt foarte asemănătoare cu filmul. În timpul jocului Buzz Lightyear, jucătorii pot să zboare, să se hrănească, să evite meteorii și să utilizeze laserul montat pe brațul drept al lui Buzz. Jocul are, de asemenea, mai multe nivele de "imaginație", în care joci în lumea non-existentă pe care Andy Davis sau Bonnie și-a imaginat-o. Aceste niveluri includ salvarea orfanilor dintr-un tren care urmează să fie distrus de Hamm și scăpând din camera lui Bonnie inundată de cafea evitând atacurile lui Dolly.

Zurg este exclusiv pentru PS3

Toy Box Mode este o lume deschisă, stil în cazul în care jucătorii pot explora și să se joace cu jucăriile și colectiile în orice fel le place. Există misiuni diferite pentru diferite jucării, curse, personalizarea personajelor și multe altele. Acest mod încurajează și recompensează jucătorul pentru a fi creativ.

Exclusiv pentru PlayStation 3, jucătorii vor putea, de asemenea, să-l controleze pe Zurg în Toy Box Mode. Zurg are misiunile sale unice, armele și stilul de joc.

Modul Toy Box permite jucătorului să selecteze unul din cele trei caractere; Buzz, Woody sau Jessie și le permite să creeze și să trăiască imaginația lui Andy Davis. Cutia Toy Box este în esență o experiență în care puteți cumpăra clădiri noi, zone, vehicule, obiecte și accesorii. Cu fiecare element nou vine o căutare, cu fiecare zonă de acum vine medii noi, obiecte, personaje și mini-jocuri pentru ca jucătorul să-și investească aurul înăuntru. Aurul poate fi câștigat prin completarea quest-urilor sau miniere folosind pick-axul dat de tine de Stinky Pete Prospectorul. Toy Box vă oferă posibilitatea de a personaliza, însă valoarea reluării este aproape inexistentă deoarece jucătorului i se prezintă mereu aceleași provocări cu aceleași recompense. Modul Toy Box oferă diferite personaje esențiale pentru Toy Story, cum ar fi Hamm, Rex și Slinky, împrăștiate în jurul diferitelor zone. Toy Story 3 acceptă controlerul de mișcare PlayStation Move în formă de add-on-uri mini-game descărcabile. Una dintre ele îți va permite să tragi tunul lui Zurg dintr-o perspectivă de prima persoană folosind Mutarea.

Extra

Serie Disney
PEGI 3
Producator Asobo Studio
Distribuitor Disney Interactive
Moduri de joc Single Player
Limba Engleză
Teme Action co-op cartoons

Asemanatoare

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Toy Story 3: The Video Game