Uru: Ages Beyond Myst Box Art

Uru: Ages Beyond Myst

PC

Gen: Aventură

Producator: Cyan Worlds, Inc.

Data lansare: 11 Nov 2003

Descriere

Uru: Ages Beyond Myst este un joc de aventura a 3-a persoană dezvoltat de World Cyan și publicat de Ubisoft. Uru marchează al doilea joc Cyan Worlds pentru a folosi motorul 3D Plasma în timp real (primul joc a fost RealMyst) și primul joc pentru a introduce o componentă multiplayer, numită Uru Live. Uru este o plecare de la jocurile anterioare în franciză, care au loc în epoca modernă și permit jucătorilor să personalizeze avatarele lor de pe ecran. Cyan a început să dezvolte Uru la scurt timp după încheierea lui Riven în 1997, lăsând viitoarele continuări Myst să fie produse de dezvoltatori terți. Uru a necesitat cinci ani și 12 milioane de dolari pentru a finaliza. Uri a fost inițial conceput ca un joc multiplayer; porțiunea de single player a fost lansată, însă componenta multiplayer, Uru Live, a fost amânată și anulată, lăsând-o să fie luată pentru scurt timp de GameTap în februarie 2007, înainte de a fi anulată din nou. Viitorul Uru Live este incert. După ce Uru Live a fost anulată pentru prima oară, vârstele suplimentare au fost eliberate prin pachetele de extensii Uru: To D'ni și Uru: Calea Shellului. Uru: Ages Beyond Myst și ambele expansiuni au fost lansate mai târziu într-o colecție numită Uru Complete Chronicles.

Uru nu a fost la fel de bine primit ca și titlurile precedente Myst. Criticii au admirat imaginile și noile caracteristici ale jocului, dar au criticat lipsa de multiplayer în versiunea cu amănuntul și în controlul clunky. Uru vândut prost, în timp ce primele trei jocuri au vândut milioane de exemplare fiecare. Jocul a fost o dezamăgire critică și comercială pentru Cyan, cauzând probleme financiare ale companiei; cu toate acestea, a atras un cult următor. Spre deosebire de jocurile anterioare din serie, povestea lui Uru combină elemente de ficțiune pline cu evenimente din lumea reală. Conform istoriei ficționale a jocului, arheologii au găsit o intrare într-o vastă cavernă subterană în anii 1980, lângă un vulcan din New Mexico. Peșterile au dus la un oraș antic abandonat construit de civilizația enigmatică D'ni. D'ni practică o abilitate veche cunoscută sub numele de Artă. Prin scrierea unei descrieri a unei alte lumi, D'ni a creat "legătura cărților" care au servit ca portaluri lumilor descrise, cunoscute sub numele de Veacuri. Curând după ce a intrat în contact cu un singur om, întreaga civilizație a dispărut dintr-o dată acum două sute de ani. În povestea lui Uru, jocul video Myst a fost creat atunci când liderii arheologi s-au apropiat de un studio de dezvoltare Cyan ia cerut să creeze un joc pentru a educa publicul despre D'ni. Myst a vândut milioane de exemplare, iar Cyan a continuat să producă jocuri bazate pe descoperirile lui D'ni. În prezent, un grup cunoscut ca Consiliul de restaurare D'ni sau RDC redeschide pasajele spre cavernele D'ni și începe să reconstruiască orașele abandonate. Jucătorii încep povestea lui Uru în New Mexico, în apropiere de Cleft , o fisură profundă în pământ care duce spre cavernele D'ni. Un om care se introduce ca Zandi se află în fața remorcii sale de Cleft, încurajând jucătorul să descopere mediul și să se alăture explorării. Jucătorul se împușcă peste o hologramă a unei femei, Yeesha, care îi spune povestea lui D'ni și cererile de ajutor pentru a reconstrui civilizația. Jucătorul trebuie să rezolve puzzle-uri în și în jurul Cleft pentru a găsi șapte cârpe de călătorie, care permit o cale către Age of Relto. Parcela nu este rezolvată la sfârșitul jocului cu un singur jucător; expansiuni ulterioare și conținut on-line continuă povestea jocului.

Cyan Worlds a publicat pe 18 decembrie 2003, coloana sonoră, intitulată Uru Music, de Tim Larkin. ) 1.Atrus Open1: 072.Beyond Gira5: 513.Out de Hive3: 054.Badlands2: 315.Gallery Theme2: 546.Air Stream4: 117. Tema lui Yeesha3: 488.Convergence2: 589. Well3: 2710.Spore Me2 : 4111.Baron's Theme2: 1612.Biblioteca1: 3513. Vault6: 1514.Trailer Music2: 2615.Numarul lui D'ni3: 0616. Bahro1: 5217.Dirt2: 07

Extra

PEGI 3 Serie Myst Distribuitor Ubisoft Entertainment Moduri de joc Single Player Multiplayer

Teme Fantasy Adventure

Limba Engleză

Asemanatoare

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Uru: Ages Beyond Myst