Vainglory Box Art

Vainglory

Android iOS

Gen: MOBA

Data lansare: 16 Nov 2014

Descriere

Vainglory este un MOBA liber pentru joc conceput pentru dispozitivele iPad și iPhone. Jocul a fost dezvăluit la conferința de anunțuri iPhone 6/6 + și a fost folosit ca o demonstrație a puterii grafice a noului iPhone.

Jocul conține un mecanic liber pentru joc, familiar cu genul. Anumite personaje din joc sunt oferite gratuit și se rotesc la momente stabilite pentru a încuraja jucătorul să cumpere acces permanent la favoritele lor. Set în Halcyon Fold fiecare erou a fost atrasă de acest loc din cauza miticului Halcyon Bine. O sursă veche de energie plină de putere nelimitată. Energia care izvorăște a patra din acest vechi tome nu este nici bună, nici rău, acea alegere este lăsată celor care încearcă să o folosească. Indiferent dacă este eroul care dorește să aducă pacea și liniștea pe terenurile lor, sau ticălosul care dorește să-și folosească puterea imensă de a-și duce inamicii sub ele. Toți cei care sunt atrasi de strălucirea sa puternică știu că numai cei puternici vor avea ocazia să simtă că totul cuprinde strălucirea. În structura clasică MOBA, fiecare jucător are un cristal de Vain pe care trebuie să-l protejeze. Acest cristal stochează energia pe care au colectat-o ​​de la fântână. Bazele oferă o locație de sanctuar în care un jucător poate recupera sănătatea și poate face cumpărături fără frică de atac. Fiecare bază este apoi conectată printr-o bandă. Banda este o cărare lungă și pietroasă, care se desfășoară de-a lungul Halcyon Fold și leagă fiecare bază una de cealaltă. Jucătorii vor trebui să traverseze banda pentru a ataca alte baze de jucători.

Jungla se află sub Lane și găzduiește diferite creaturi puternice. Unele creaturi vor asista jucătorul, iar altele vor ajuta doar la demisia lor.

Extra

PEGI 12
Producator Super Evil Megacorp
Moduri de joc Multiplayer
Limba Engleză
Teme Action Fantasy multiplayer PvP MOBA

Asemanatoare

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Vainglory