WarPath Box Art

WarPath

PC Xbox

Gen: Acțiune

Evaluare: 8/10 din 1 voturi

Data lansare: 18 Jul 2006

Descriere

Un shooter pentru prima persoană care se concentrează pe mai multe jucării în același loc cu turneul Unreal, cu o campanie de jucători care nu are existența unui singur jucător. În jocul multiplayer, un jucător poate lupta online cu xbox live (nu mai este acceptat) sau poate juca offline cu boti.

Modul AI Bots în modul offline la setarea între 1-4 dificultăți:

1: Doar o rănire a cărnii

p> 3: Masuri eroice

O: O civilizație a oamenilor care au devenit dependenți de mașini și au devenit în curând infertile și victime ale devoluției și slăbiciune fizică. Drept urmare, ei și-au îmbinat corpul cu mașinile, și astfel au nevoie de resurse pentru a supraviețui și pentru a-și menține statutul nemuritor. Cucerirea lor le-a adus la alte planete și la sistemul Kaladi.

Casa lui Kovos

Un clan de războinici onorabili, care coboară dintr-o linie de nobili de sânge. Modul lor de viață este echilibrat și rutină și se bazează pe tradiție și onoare. Sistemul Kaladi este un loc sacru pentru Kovos și nu doresc să-l vadă depășit de forțele opuse.

Coaliția

Rasa omenească care a găsit sistemul kaladi și o caută acum.

HARTA: -Breach -Breakout -Fortress -Grind -HeatExchange -IceFortress -LockDown -Rot -Scorpion -Subzero -ThinIce -Toxic -WindChill TIPURI DE JOC: -Deathmatch

Primul la 30 de victorii victorie-Echipa de deathmath Prima echipă la 50 de victorii câștigă

-Captură de pavilion prima echipă la 5 steaguri capturează victorie-linie de linie de asalt AGS:

armele din Warpath sunt puține, dar conțin o bună diversitate și un sistem de upgrade simplu și eficient. Pentru a intra în acest sistem, o monedă numită C.A.Ms (Modul de mărire a luptei) care este abandonată de cadavrele vrăjmașilor voștri; ridicați-le pentru a le folosi pe armele. La începutul unui meci multiplayer, veți selecta 2 din cele 6 arme disponibile pentru încărcare. Vibro Blade: Blade de luptă Melee (care nu poate fi upgradată) care este o ucidere cu o singură lovitură.

Tyrant: lansatorul de grenade al lui Ohm. Incendiile canistrelor explozive au distanțe medii pentru a scoate grupuri de inamici.

CAM Nivelul 1

Încărcarea încărcată - > CAM Level 2

Captură de declanșare - Grenadele sunt detonate de la distanță

CAM Level 3

p> Violator: creația proprie a lui Ohm care seamănă cu o pușcă cu pompă de mare putere. Rata lentă a focului, dimensiunea limitată a revistelor și dimensiunile scurte sunt aspectele comune ale unei puști, dar nimic nu este mai satisfăcător decât o lovitură de proximitate.

CAM Nivelul 1

Quick Clip - reduce semnificativ timpul de reîncărcare

CAM Level 2

Smart Shell - Fragmentele rămân latente în obiectele inanimate și vor lansa la următorul adversar este împușcat de

Extra

PEGI 16 Producator Groove Games Distribuitor Groove Games Moduri de joc Single Player Multiplayer

Teme Action FPP shooters Sci-Fi

Limba Engleză

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru WarPath