Wolfenstein II: The New Colossus – The Adventures of Gunslinger Joe Box Art

Wolfenstein II: The New Colossus – The Adventures of Gunslinger Joe

PC PS4 Xbox One

Gen: Acțiune

Evaluare: 7.5/10 din 2 voturi

Data lansare: 04 Dec 2017

Descriere

Cel de-al doilea pachet DLC inclus în sezonul trecut pentru primul person shooter Wolfenstein II: The New Colossus de la Machine Games. Expansiunea numită The Adventures of Gunslinger Joe vă pune în pantofii lui Joseph Stallion, pe care ați avut ocazia să îl întâlniți în Episode Zero DLC. Eroul a fost un fundas într-o echipă de fotbal și acum se luptă cu naziștii care ocupă Statele Unite. Adăugarea vă va face o călătorie în orașele sfâșiate de război din SUA și chiar vă va permite să vizitați spațiul cosmic. Mecanicile din Wolfenstein II: The New Colossus - The Adventures of Gunslinger Joe nu sunt mult diferite de cele din jocul original. Principalul lucru pe care îl faceți în timp ce jucați este eliminarea armatelor de dușmani, care constau atât în adversari umani, cât și în diverse mașini de război. Puteți lua pe acei dușmani folosind tot felul de arme de foc inventive.

Poveste

În Wolfenstein II: The New Colossus - The Adventures of Gunslinger Joe intră în pantofii lui Joseph Stallion, pe care l-ați putea întâlni în DLC-ul anterior, numit Episode Zero. Eroul principal a fost un fundas într-o echipă de fotbal și acum se luptă cu rezistența locală împotriva naziștilor care ocupă Statele Unite.

Mecanici

Pe parcursul misiunilor prezentate în Wolfenstein II: The New Colossus - The Adventures of Gunslinger Joe, munca principală a jucătorului este eliminarea armatelor de dușmani (nu numai oameni, ci și diverse mașini de război). Combaterea este foarte dinamică și permite protagonistului să folosească un întreg arsenal de arme de foc inventate. Interesant este că add-on-ul te duce într-o călătorie în orașele sfâșiate de război (unul dintre locurile pe care le vizitezi în joc sunt ruinele din Chicago, devastate de război) și în spațiul cosmic.

Extra

PEGI 18 Serie Wolfenstein Producator Machine Games Distribuitor Bethesda Softworks Engine id Tech 6 Moduri de joc Single Player

Teme Action FPP FPS World War II

Limba Engleză

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Wolfenstein II: The New Colossus – The Adventures of Gunslinger Joe