Worms 3D Box Art

Worms 3D

PC Mac PS2 Xbox GameCube

Gen: Acțiune

Evaluare: 7/10 din 1 voturi

Data lansare: 11 Mar 2004

Descriere

Jocul clasic de viermi rămâne neatins în acest joc. Jucătorii continuă să controleze o echipă compusă din cel puțin un vierme într-un joc de strategie bazat pe acțiune. La rândul lor, jucătorii pot să-și miște viermele cu privire la folosirea oricăror utilități pe care le au până la expirarea timpului sau dacă execută un atac cu o armă (unele arme permit 2 utilizări pe rotație). Dupa ce jucatorul isi termina turnul, fie computerul, fie un alt jucator isi face urmatoarea viraj pana cand toate echipele, cu exceptia unuia, sunt moarte sau timpul de faima se termina. Un vier care zboara in jur in jetul de jet. tradus direct în 3D, fără sughițe majore, dar a suferit un pic din diferențele sale față de predecesorii săi. A fost, de asemenea, primul joc de viermi care a fost lansat pe un număr mare de console care au produs experiențe de joc foarte diferite între ele. Coarda ninja a devenit foarte dificil de utilizat, iar împușcăturile bazooka bine plasate au fost dificil de gestionat cu un vânt tridimensional de luat în considerare. Alte arme mai simple au tradus destul de bine, cum ar fi porumbelul homing, lovitura aeriană și pachetul cu jet. Repertoriul vast de arme destul de obișnuit anterior a fost înlocuit cu un meniu mult mai mic de arme, dar a păstrat încă câteva clasice, cum ar fi oile zburătoare, grenada sfântă de mână și măgarul din beton.

Acest joc utilizează, de asemenea, modurile de vizionare pentru prima și a treia persoană pentru a permite jucătorului să vizeze fie mai precis, fie să se poată deplasa pe distanțe într-un mod mult mai ușor. Pe lângă o vizualizare a hărții asemănătoare cu cea a jocurilor RTS pentru a comanda atacuri aeriene sau pentru a teleporta prin hartă. Mecanica vântului afectează elemente tactice precum parașutele.

Mecanica vântului continuă să afecteze multe arme care le face mai mult devastator, dar mai greu de controlat. Jucătorul poate vedea prin interfața lor viteza și direcția vântului actuală, precum și alte informații, cum ar fi sănătatea generală a echipei, sănătatea viermilor inamici și poziția lor actuală într-o hartă.

la fel de distractiv ca niciodată, a existat o limită de până la patru echipe în joc și 6 viermi pe echipă totală, rezultând echipe mult mai mici și bătălii. Jocul a păstrat multe dintre modurile și trăsăturile vechi de joc, cum ar fi moartea subită sau creșterea apei în scenarii, precum și minele și tobe de ulei. Cratitele încă cad din cerul plin de bunuri pe care un jucător cu experiență îl poate ridica și folosi. De asemenea, curba de învățare mult mai ridicată în noul mediu 3D face puțin mai dificil jucătorii pentru prima dată să se agațe de el în contrast cu versiunile 2D.

Există puțin sau nici o poveste în vreunul dintre jocurile de viermi , iar aceasta nu este o excepție. Modul de campanie are o poveste foarte simplă, care servește doar ca o legătură slabă între misiunile campaniei care se concentrează asupra exploziilor echipei dvs. de viermi împotriva unei alte echipe de viermi în războiul viermilor care nu se termină niciodată. La sfârșitul fiecărei etape a campaniei, sunteți tratat într-o cinematică amuzantă, care poate sau nu să includă viermi, măgari, porumbei, oi și bătrâni. Microsoft Windows 98, Me, 2000 sau XP / NT nu este acceptată) Procesor Intel 800 Pentium III sau AMD Athlon256 MB Sistem RAM8 xDispozitiv CD-ROM / DVD-ROMMapă grafică de 32 MB cu compatibilitate 100% OpenGL 1.4Soluție cu 100% compatibilitate DirectX 9.0a1 spațiu pe hard diskMicrosoft Windows 100 Tastatură și mouse compatibile1 GHz Intel Pentium III sau AMD Athlon procesor512 MB Sistem RAM16 x unitate CD-ROM / DVD-ROM Card video de 64 MB cu placă de sunet compatibil OpenGL 1.4 cu compatibilitate 100% DirectX 9.0aNetwork connection for LAN play56 kbps modem sau mai rapid pentru Jocul Wormnet prin butonul GameSpy Arcade16, pad-ul de joc cu 4 axe cu driverul DirectX 9.0a (opțional)

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Worms 3D