Worms Forts: Under Siege Box Art

Worms Forts: Under Siege

PC PS2 Xbox

Gen: Strategie

Evaluare: 7/10 din 1 voturi

Data lansare: 24 Nov 2004

Descriere

Forțele Worms: Under Siege este un joc de strategie bazat pe turnuri de către Echipa 17. Este un joc 3D de viermi care implică controlul viermilor și folosirea majorității de arme pentru a ucide echipa adversă. Acest joc de viermi include o caracteristică nouă, care sunt clădiri. Ca și jocurile anterioare de Worms, jucătorii pot câștiga în continuare prin uciderea echipei / echipelor inamice, dar acum, cu clădirile, o echipă poate câștiga prin distrugerea fortăreței inamice. Acest joc adaugă, de asemenea, arme de asediu care înlocuiesc sau elimină multe din armele vechi din jocurile anterioare. Există 9 tipuri de clădiri în Worms Forts: Under Siege, dintre care unele necesită Locații de Victorie acestea includ:

Cetatile - Cea mai importanta cladire din joc, toate celelalte cladiri trebuie sa fie conectate la cetate. În cazul în care o fortăreață a echipelor este distrusă, atunci ei pierd. Traverse - O clădire care poate declanșa arme Tier 2. Kieep - O versiune mai puternică a Turnului, care acum include capacitatea de a trage arme de rangul 3 și necesită 2 victorii Locations.Castle - A o cladire puternica care poate trage arme de rangul 4 si necesita 3 victorii Locations.Citadel - Aproape la fel de puternica ca o cetate, Citadelul poate trage arme de rangul 5, cel mai puternic dintre toate si necesita 4 Locatii de victorie. Spitalul - viermi, dar cu sănătate mică. Este nevoie de 2 Locatii de Victorie. Fabrica de Faianta - Aceasta cladire este foarte slaba, dar poate inlocui cutii de arme in jurul ei si necesita 3 locatii de victorie. Laboratorul de Stiinta - Laboratorul de Stiinte creste daunele pe care armele le pot provoca si necesita 4 Locatii de Victorie. clădire care, dacă nu este distrusă în 2 rotații, câștigă echipa care a construit-o. Necesită 5 locații de victorie.

Armele folosite în Worms Forts: Under Siege sunt mai mult trase de aceste clădiri, deși există câteva care pot fi trase din pământ. Acestea sunt: ​​

În primul rând, armele de sol, care nu necesită clădiri pentru a fi trase de: Bazooka - o armă care este produsă de vânt și care tratează până la 45 de puncte de deteriorare a unui vierme și 25 la o clădire. Grenada - Puțin mai puternică decât bazooka, rezolvând până la 50 de puncte de deteriorare a unui vierme. Siguranța poate fi schimbată, de asemenea. Airstrike - O pasăre zboară și omoară 5 bombe peste zona desemnată. Efectul este asupra vântului50 Stone Canary - O pasăre care face până la 45 de puncte de daune care pot sări după ce a fost eliberat. Electric Storm - Această armă, când este folosită, trece peste clădirile inamice și plouă aparatele de uz casnic. Nu distruge mult o clădire, dar face o deteriorare bună a unui vierme. Punch Punch - Acest lucru distruge un vierme inamic de la utilizatori, scoțând 30 de puncte de sănătate de la victimă. Acestea sunt urmate de nivelul 2 arme, care sunt trase dintr-un turn:

Mortar - Mortarul arde un om în cer și atunci când lovește ceva solid, el explodează în mai multe clustere. Este, de asemenea, afectată de vânt. Cluster Launcher - Similar grenadei, cu excepția cazului când explodează, eliberează clustere mici. Siguranța poate fi setată.Napalm Strike - O pasăre se hrănește în jos pe zona desemnată și eliberează bombe care sunt foarte eficiente împotriva clădirilor și cauzează un incendiu. Femeile vechi - O femeie batrană cu o siguranță de 30 de secunde și poate fi aruncată manual. Ea este controlabilă și poate sări. Eartquake - agită întregul peisaj care provoacă viermi care se rostogolesc în apă, mine, foc sau nimic. Ballista - Focul arbalei arde săgeți care explodează la impact. Ea este afectată de vânt. Apoi, există armele de rangul 3, care sunt trase de pe un Păstrați:

Asediul Onager - Afectat de vânt, această armă trage 3 bile de foc care explodează la impact. Chilli Con Carnage - Odată ce mexicanul s-a stabilit, el explodează, eliberând mini mexicani care explodează și lasă în urmă un foc. Minciuna Strike - O pasăre scade 5 mine în jos pe zona desemnată, deși nu declanșează atunci când cade într-o clădire, numai worms.Rhino - Un rhino care traiectoria poate fi setat, face daune la toate clădirile cu care se ciocnește și viermii inamici. Flood - Ridicând temporar apa pe peisaj, înecând orice viermi care sunt mici

Extra

PEGI 3 Serie Worms Producator Team17 Software Limited Distribuitor Acclaim Entertainment, Inc.

Teme Fantasy Comedy Medieval

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Worms Forts: Under Siege