Wurm: Journey to the Center of the Earth Box Art

Wurm: Journey to the Center of the Earth

Nintendo Entertainment System

Gen: Acțiune

Data lansare: 30 Nov 1991

Descriere

Titlu ecran Wurm: Călătorie spre centrul pământului (Chitei Senkou Bazolder în japoneză sau Vazolder: Spațiul de luptă subteran) este un titlu NES din 1991 dezvoltat de SOFEL Co., Ltd și publicat în America de Nord de către Asmik. Jocul este un titlu de acțiune sci-fi, care răspândește mai multe moduri de gamplay în toate etapele sale. Acesta a fost proiectat de Hiroshi Kazama și Shouichi Yoshikawa, care au fost proiectate anterior de Golgo 13: Top Secret Episod. Moby, protagonistul jocului.

Povestea este pusă într-o versiune sci-fi viitoare a anului 1999 După o serie de cutremure neobișnuite, sunt trimiși echipaje de VZR sau vehicule speciale destinate forajului adânc în pământ și explorării subterane pentru a investiga cauza. Moby, liderul de optsprezece ani al unui astfel de echipaj VZR, este protagonistul jocului. Ea și membrii echipajului ei descoperă că două rase subterane există adânc sub suprafața Pământului și se află în război unul cu celălalt. După cum sa menționat mai sus, jocul prezintă mai multe moduri de joc.

Există două tipuri de etape în care VZR este pilotat. Există etape de derulare laterală și etape verticale de defilare. În fiecare, jucătorul trebuie să urmărească atât energia scutului VZR, cât și combustibilul, deoarece ieșirea fie va duce la eșec. Jucătorul poate să-i perforeze pe barierele rocilor și să tragă o armă pentru a face rău inamicilor. În etapele VZR de derulare laterală, player-ul poate comuta și VZR-ul între modurile de găurit și de hover.

Când nu pilotați VZR, player-ul preia controlul lui Moby direct în niveluri de derulare laterală. Poate să se miște la stânga și la dreapta, să sară și să tragă arma ca atac standard. Ea are, de asemenea, o lovitură ca un atac la corp care poate fi folosit prin apăsarea Sus pe D-pad. O luptă seful. Boss-urile în Wurm au loc dintr-o perspectivă de prima persoană. Cât de aproape este jucătorul de a învinge inamicul este reprezentat de un contor de posibilități. Înainte de începerea bătăliei, Moby are voie să vorbească cu colegii ei despre lupta viitoare. Acest lucru va crește valoarea posibilității de bază la începutul luptei și vorbirea cu anumite caractere într-o anumită ordine va ridica această posibilitate mai mult decât altele. Odată ce lupta începe, Moby poate face daune dușmanului prin căptușirea unui reticul și atacarea acestuia. Pe măsură ce se tratează daunele, contorul de posibilități va crește. Odată ce cititorul citește 100%, următoarea lovitură de pe șef îl va învinge.

Extra

Producator SOFEL Co., Ltd.
Distribuitor SOFEL Co., Ltd.
Teme Sci-Fi

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Wurm: Journey to the Center of the Earth