Xenoblade Chronicles 2 Box Art

Xenoblade Chronicles 2

Nintendo Switch

8.3/10 din 3 voturi

Gen: RPG

Data lansare: 01 Dec 2017

Descriere

Xenoblade Chronicles 2 este a treia intrare din seria Xenoblade. Intrările anterioare au fost Xenoblade Chronicles pentru Wii și Xenoblade Chronicles X pentru Wii U. Noua intrare nu este direct legată de predecesorii săi, dar în mod asemănător cu seria Final Fantasy, ea împărtășește câteva elemente comune cu ei, inclusiv dușmani, obiecte disponibile, abilități de caractere. În timpul aventurii, jucătorul își asumă rolul unui băiat pe nume Rex. Împreună cu prietenul său Pyra începe o călătorie epică în căutarea Elysium-ului mitic, care este ultima speranță a supraviețuirii omenirii. Pentru a ajunge la ea, perechea și tovarășii lor întâlniți în timpul aventurii trebuie să călătorească printr-o lume fantastică vastă creată pe spatele titanilor monstruoși.

Poveste

Povestea din Xenoblade Chronicles 2 pentru Switch nu este legată în nici un fel de complotul primei intrări din serie. Jocul are loc în Alrest - o lume fantastică acoperită de o "mare de nori". Deasupra acestor nori exista Titani, creaturi atat de mari, incat exista asezari intregi si taramuri imense plasate pe spatele lor. Întreaga lume se concentrează pe Arborele Mondial - un copac puternic cu Elysiumul mitic în vârf. De vreme ce Elysiul este considerat paradis, multe facțiuni se luptă reciproc pentru a ajunge la locul mitic, înainte ca alții să o facă. Deodată, Rex, principalul protagonist al jocului, se alătură cursei la Elysium. Locuia pe spatele unuia dintre cei mai mici Titani când o fată numită Pyra la rugat să-l ajute să ajungă la Elysium. Sa hotărât să o ajute și a început o călătorie lungă și periculoasă. Acțiunile sale îl vor plasa în mijlocul unei scheme mai mari și în cele din urmă va decide viitorul cetățenilor din Alrest.

Mecanici

Evenimentele din Xenoblade Chronicles 2 pentru Switch sunt prezentate folosind o perspectivă a treia persoană. În timpul jocului, jucătorul explorează diverse locații (pe jos și pe spatele unor creaturi prietenoase), completând diverse căutări primite de la personaje care nu pot fi jucate și combătând dușmanii, folosind o varietate mare de lovituri obișnuite și atacuri speciale. Acestea din urmă necesită umplerea unei bare speciale înainte ca acestea să poată fi utilizate. Jocul are, de asemenea, un sistem de dezvoltare a caracterelor extinse care permite jucătorului să sporească potențialul de luptă al personajelor. În plus față de Rex menționat anterior, în timpul jocului, player-ul controlează și alte caractere cunoscute ca Drivers. Fiecare dintre ele are trăsături de caractere unice, abilități de a privi și de a lupta. Ei sunt însoțiți de Blades (unul dintre ei este Pyra), care poate fi chemat pe câmpul de luptă cu "Core Crystals". Aceste creaturi pot fi considerate "arme vii". Deși jucătorul nu le poate controla în mod direct, rolul lor pe câmpul de luptă este important - susțin războinicii cu Blade Arts, abilități puternice care pot schimba rezultatul bătăliei. Ei se pot specializa în infracțiunea, apărarea și vindecarea aliaților.

Extra

Jocuri din seria Xenoblade Chronicles

Trailer

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Xenoblade Chronicles 2