Yo-kai Watch 2: Psychic Specters Box Art

Yo-kai Watch 2: Psychic Specters

3DS

Gen: Acțiune

Data lansare: 29 Sep 2017

Descriere

Cea de-a treia versiune a celei de-a doua intrări din seria jRPG de la Nivelul 5, după Spiritele Bone și sufletele Fleshy. Jucătorii iau din nou controlul lui Nathan sau Katie, care a suferit de atacul unui misterios Yo-kai (ființă supranaturală). Spiritul a șters amintirile eroilor și prietenilor lor Yo-kai, forțând ambele personaje să ia din nou ceasul special care îi permite să comunice cu acele ființe și să încerce să găsească vinovatul. Yo-kai Watch 2: Psychic Specters ne permit să revizuim orașul Springdale, pe care îl putem explora liber. Gameplay-ul se concentrează asupra îndeplinirii sarcinilor date de personajele care nu pot fi redate și a bătăilor pe bază de turnuri împotriva lui Yo-kai. Aceștia se pot împrieteni după ce au învins-o pentru a-și folosi puterile în luptele viitoare. Interesant este faptul că jucătorii pot alege una din cele două căi pentru a progresa povestea - există povestiri și misiuni exclusive care nu sunt prezente în două încarnări anterioare ale jocului. Campania pentru un singur jucător este însoțită de modul Oni Blasters multiplayer îmbunătățit, bazat pe cooperare, precum și un modul competitiv - jucătorii se pot lupta între ei prin intermediul rețelei wireless locale.

Poveste

Yo-kai Watch 2: Psychic Specters pentru Nintendo 3DS continuă povestea primului joc, în timp ce îl ajustează, de asemenea, pe parcela seriei anime. Jucătorii aleg din nou între Nathan și Kate, pe care i-au întâlnit în timpul aventurii lor cu primul Yo-kai Watch. Jocul începe atunci când un Yo-kai misterios (un termen din mitologia japoneză folosit pentru a descrie diverse ființe supranaturale) șterge amintirile eroului sau eroinei principale, precum și ale spiritelor prietenoase. Nu durează mult timp ca un protagonist să obțină rapid un ceas special care permite comunicarea cu acele ființe și decide să găsească vinovatul.

Mecanici

Povestea lui Yo-kai Watch 2 are loc într-un oraș din Springdale, care poate fi explorat în mod liber pentru a căuta ascunzători Yo-kai în diferite locuri. Psychic Specters includ toate locațiile din edițiile anterioare și adaugă o locație complet nouă, care poate fi accesată de un tren special. Jocul se concentrează pe rezolvarea problemei altor personaje, de cele mai multe ori cauzate de Yo-kai ostili, care trebuie să se confrunte cu bătălii pe bază de ture. Câștigarea oferă jucătorilor ocazia de a se împrieteni cu spiritul învins, ceea ce le permite să-și folosească abilitățile. Spre deosebire de două ediții anterioare, Psychic Specters permite jucătorului să aleagă una din cele două căi de urmat. Ambele oferă poveste ușor diferită și Yo-kai să prindă, și trebuie remarcat faptul că jocul introduce membrii Tribului răi, care nu sunt disponibili în Spiritele Bone și Sufletele Fleshite. Există, de asemenea, parcele care nu erau prezente în aceste ediții, ca să nu mai vorbim de quest-uri exclusive.

Extra

Trailer

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Yo-kai Watch 2: Psychic Specters