Yomawari: Midnight Shadows Box Art

Yomawari: Midnight Shadows

PC PS4 PS Vita

Gen: Aventură

Data lansare: 24 Oct 2017

Descriere

Yomawari: Midnight Shadows reprezintă un joc de aventură de acțiune de groază dezvoltat de studioul japonez Nippon Ichi Software și o continuare a lui Yomawari: Night Alone. Jocul are loc în Japonia modernă și spune povestea a două fete, Yui și Haru, care nu pot găsi o cale înapoi acasă de la călătoria lor în munți. Pentru a face lucrurile mai rău, s-au separat după un timp scurt. În ceea ce privește mecanica gameplay-ului, Yomawari: Midnight Shadows va testa agilitatea și spiritul nostru. Pe măsură ce jucăm, explorăm un oraș care sa schimbat drastic când soarele a coborât și a încercat să facă fetele să se întâlnească. Campania are segmente în care vom juca ca Yari și Haru. Acțiunile pe care le luăm, deoarece unul dintre ele influențează soarta celuilalt. Eroii noștri sunt practic lipsiți de apărare, așa că va trebui să facem tot ce putem pentru a evita orice fel de confruntare. Gameplay-ul nu se concentrează numai pe ascuns în jur. Din când în când, vom fi nevoiți să fugim pur și simplu sau să învingem fantomele cu ajutorul diferitelor elemente.

Poveste

Jocul are loc în Japonia modernă și povestește despre două fete: Yui și Haru. Într-o seară de vară se duc la munți pentru a avea o vedere mai bună asupra spectacolului de artificii. Când decid să se întoarcă, este deja atât de întunecată încât nu poate găsi drumul spre casă. Pentru a face lucrurile mai rău, întunericul le separă după un timp.

Mecanici

Yomawari: Midnight Shadows pentru PlayStation 4 este un joc de acțiune-aventură care testează agilitatea și spiritul nostru. Pe măsură ce jucăm, explorăm un oraș care sa schimbat drastic când soarele a coborât și a încercat să facă fetele să se întâlnească. Campania are segmente în care vom juca ca Yari și Haru. Acțiunile pe care le luăm, deoarece unul dintre ele influențează soarta celuilalt. Străzile orașului sunt patrulate de tot felul de fantome și monștri. Eroii noștri sunt practic lipsiți de apărare, așa că va trebui să facem tot ce putem pentru a evita orice fel de confruntare. Folosind lanterna noastră ne va permite să detectăm și să descoperim majoritatea amenințărilor, dar unii dușmani sunt invizibili. Atunci când acești dușmani invizibili sunt aproape, pulsul eroinelor noastre se ridică și ne avertizează despre pericolul care vine. Gameplay-ul nu se concentrează doar pe furiș. Din când în când, vom fi nevoiți să fugim sau să învingem fantomele cu ajutorul diferitelor elemente

Trailer

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Yomawari: Midnight Shadows