Zoo Tycoon 2 Box Art

Zoo Tycoon 2

PC Mac

Gen: Educational

Data lansare: 11 Nov 2004

Descriere

Zoo Tycoon 2 este un joc de simulare dezvoltat de Blue Fang Games și publicat de MacSoft și 1C Company pentru platformele PC și Mac. Există o serie de moduri de joc în joc și fiecare are limitări diferite.

Un joc cu formă liberă vă permite să creați grădina zoologică la alegere, singurele restricții fiind spațiul, animalele și obiectele. Alimentarea cu bani a jucătorilor este nelimitată și toate articolele sunt disponibile de la început de joc (cu excepția elementelor care trebuie să fie deblocate în celelalte moduri de joc). Jocurile cu formă liberă încep cu o grădină zoologică goală, la care jucătorul adaugă exponate de animale și facilități pentru oaspeți, angajând angajați în personal și menținându-le. Jucătorul alege o parcelă de teren pentru grădina zoologică care să fie construită la începutul jocului de formă liberă, iar fiecare teren reprezintă un alt biom. Fiecare teren este de asemenea o altă dimensiune. Jucătorul trebuie să-și găzduiască animalele cu incinte spațioase, alimente și apă adecvate, obiecte de îmbogățire a animalelor, adăposturi pentru a le dormi sau pentru a obține confidențialitate și medii. Jucătorul trebuie să asigure, de asemenea, oaspeților, ceea ce se face prin plasarea standurilor de hrană și băuturi, băi, zone de picnic, locuri, coșuri de gunoi și de reciclare și loc de joacă în jurul grădinii zoologice. Jucătorul poate crea o gamă de tipuri de terenuri înălțate și reduse, inclusiv dealuri, văi, stânci și șanțuri. În plus față de modul de formare liberă, există și un mod de campanie în care jucătorul alege o campanie de jucat și este plasată în pantofii unui proprietar mediu de grădini zoologice și are numeroase obiective care trebuie îndeplinite; aceste scopuri pot include includerea în rase de tapiri, trenarea delfinilor, salvarea animalelor abuzate și multe altele. Există, de asemenea, un mod de provocare în care jucătorul are o sumă limitată de bani cu care obiectivele trebuie să fie finalizate. p> african ElephantAmerican BeaverBengal TigerBlack RhinocerosCheetahChimpanzeeCommon PeafowlCommon ZebraDromedary CamelEmperor PenguinGemsbokGiant PandaGreater FlamingoGrizzly BearHippopotamusIbexJaguarLionMooseMountain GorillaNile CrocodileOkapiOstrichPolar BearRed KangarooRed PandaReticulated GiraffeRing-coada LemurSnow LeopardThomson lui GazelleAddaxAsian ElephantAsiatic negru BearBlack LeopardMusk Ox

jocul a primit recenzii mixte de la diverse site-uri de jocuri și publicații. La lansare, jocul a fost foarte criticat pentru numeroasele bug-uri aparent.

Extra

PEGI 7 Serie Zoo Tycoon Producator Blue Fang Games, LLC Distribuitor GameTap Moduri de joc Single Player Multiplayer

Teme Economic Strategy zoo

Limba Engleză

Comentarii

Nu sunt disponibile comentarii in acest moment pentru Zoo Tycoon 2